laguna bend

LAGUNA BEND

Bend je nastao pre 13 godina. Profesionalnost,iskustvo i pozitivna energija kojom zračimo su naša najveća preporuka. Iza sebe imamo mnogo uspešnih venčanja,rodjendana,klubova i svirki. Poznati po dobroj atmosferi, šarolikom repertoaru i odličnim vibracijama koje prenosimo na podijum!

Pored klubskih svirki, svadbi,rođendana,humanitarnih koncerata,matura i sl. tu su i gostovanja u mnogim televizijskim emisijama kao prateći bend poznatim estradnim ličnostima… Mogli ste nas gledati dve sezone u emisiji “Ljubavni signali”  a koju je vodila Olja Crnogorac.
Nastupali smo sa raznim estradnim ličnostima kao sto su Haris Dzinović,Amadeus Bend,Topalko,Biljana Sečivanović,Milica Todorović…itd… Takodje smo imali čast da sviramo poznatim estradnim ličnostima,predsedniku Republike Srpske i priznatim svetski poznatim sportistima. Neke od nastupa smo zabeležili pa slike možete naći u našim foto galerijama.
Bend je sastavljen od vrhunskih muzičara i vokala ali i sjajnih ljudi koji uvek izlaze u susret mladencima i poštuju dogovore što dokazuje uspešno poslovanje i mnogo preporuka svih ovih godina unazad.Bend je 2012-te prezentovao javnosti svoj prvi spot za pesmu “Sto godina tuge”, a 2007 smo učestvovali na Pan music festivalu sa pesmom “Jedino moje” koju je publika odlično prihvatila.
Osnovna postava benda je 5 članova a da bi zadovoljili potrebe naših mladenaca nudimo vam mogućnost da odaberete sastav od 5 do 10 članova.

Nebojša Šarac

Pevač

Drži sve konce pod kontrolom a opet uvek nasmejan i spreman da napravi dobru atmosferu!

Dragana Mihajlović

Pevačica

Šarmantna i uvek spremna za dobru zabavu do zadnjeg atoma snage!

Bojan Mihajlović

Klavijaturista

Uvek tačan i maksimalno profesionalan. Na svirci daje 101 %

 
 

Naš tim

Laguna tim

Darko Boškov

Klavijatura - bas

Godine iskustva su učinile od Darka neverovatnog profesionalca koji poseduje ogromno znanje.Malo je verovatno da neku pesmu ne zna da odsvira.

Miodrag Subić

Harmonika

Uvek vedar i nasmejan spreman, izuzetan muzičar koji vešto vlada svojim instrumentom.

Darko Krstevski

bubanj

Marko Sekulić

Pevač

Aca Travica

Gitara

Sastav benda

Dajemo vam mogućnost da odaberete sastav benda. Laguna bend možete angažovati kao živi bend sa bubnjem a možete nas angažovati kao bend sa dve klavijature i dodatnim instrumentom ili instrumentima. 

U zavisnosti od vaših želja i veličine proslave  bend može biti manji ili veći. U dogovoru sa vama kreiramo sastav koji će nastupati na vašoj proslavi.

Ukoliko želite i neki dodatni instrument kao što su violina i saksofon imamo sjajne muzičare sa kojima sarađujemo dugi niz godina.

Copy link
Powered by Social Snap