Svadbe iz našeg ugla

Toliko je mnogo prelepih svadbi iza nas koje ne bismo želeli da zaboravimo. Na ovaj način se zahvaljujemo našim divnim mladencima i delimo sa vama neke od trenutaka koje smo zabeležili.

Svadba Nataše i Vladimira

Predivna i vesela svadba.Gosti su ustali da igraju bukvalno posle treće pesme.Mi smo svirali u malo drugačijem sastavu. Ovo je kratak nespretan Live snimak sa početka svadbe.

Svadba Ivane i Milana

Jedna divna vesela svadba i rodjendan. Veseli gosti i pozitivna atmosfera koja je harala po punom podijumu. Veselilo se jednako uz narodnu muziku kao i uz zabavnu.Na nogama su bili i stari i mladi.Zadovoljni mladenci i gosti, podeljeno nekoliko vizit karti a nama će ostati u sećanju ova svadba jer smo se mi muzičari dobro zabavljali svirajući. Celokupan utisak je FANTASTIČAN! Hvala puno Ivani i Milanu. Na našoj facebook stranici možete pogledati i slike sa ove svadbe u foto albumu SVADBE 2016.

 

Svadba Nevene i Nemanje

Još jedna vesela svadba za pamćenje. Mladenci su bili prelepi a gosti veseli. Mešali su se žanrovi a podijum je bio uvek pun. Djuskalo se uz strani i domaći rok,novitete,narodnu muziku i devedesete. Pogledajte deo atmosfere iz narodnog bloka.

Svadba Sanje i Dalibora

Ova svadba će biti upamćena po dobroj žurci. Može se reći da je ovo bila jedna prava Rock and roll svadba. Kao što se i da videti na snimku bilo je ludo i veselo i gostima i muzičarima. Imali smo utisak kao da smo bili na nekom koncertu.