Laguna - bend za svadbe,klubove,rodjendane,mature,proslave kao i sve vrste zabava!

Majstori za dobru zabavu! Proverena ekipa koja je iza sebe ostavila dugačku listu zadovoljnih klijenata. Poznati po dobroj atmosferi, šarolikom repertoaru i odličnim vibracijama koje prenosimo na podijum!

O bendu...

Postojimo oko 11 godina i funkcionišemo u skoro neizmenjenom sastavu. Profesionalnost,iskustvo i pozitivna energija kojom zračimo su naša najveća preporuka.Iza sebe imamo mnogo uspešnih venčanja,rodjendana,klubova i svirki.

Pored klubskih svirki, svadbi,rođendana,humanitarnih koncerata,matura i sl. tu su i gostovanja u mnogim televizijskim emisijama kao prateći bend poznatim estradnim ličnostima...Mogli ste nas gledati dve sezone u emisiji "Ljubavni signali" koja se prikazivala na nacionalnoj televiziji "HAPPY" a koju je vodila Olja Crnogorac. Takodje smo imali čast da gostujemo nekoliko puta na prvom programu nacionalne televizije Republike Srpske.

Nastupali smo sa raznim estradnim ličnostima kao sto su Haris Dzinović,Amadeus Bend,Topalko,Biljana Secivanović,Milica Todorović...itd...Takodje smo imali čast da sviramo poznatim estradnim ličcnostima,predsedniku Republike Srpske i priznatim svetski poznatim sportistima. Neke od nastupa smo zabeležili pa slike možete naći u našim foto galerijama.

Bend je sastavljen od vrhunskih muzičara i vokala ali i sjajnih ljudi koji uvek izlaze u susret mladencima i poštuju dogovore što dokazuje uspešno poslovanje i mnogo preporuka svih ovih godina unazad.Bend je 2012-te prezentovao javnosti svoj prvi spot za pesmu "Sto godina tuge", a 2007 smo učestvovali na Pan music festivalu sa pesmom "Jedino moje" koju je publika odlično prihvatila.

Team Laguna

Osnovna postava benda je 5 članova a da bi zadovoljili potrebe naših mladenaca nudimo vam mogućnost da odaberete sastav od 5,6 ili sedam članova. Takodje imamo i sjajne saradnike ukoliko želite da obogatite sastav violinom ili saksofonom.

Nebojša

Vokal i menadzer benda

Dragana

Vokal

Bojan

Klavijature

Miljan

Gitara

Darko

Klavijature

Marko

Vokal

Mića

Harmonika